Warszawa, 9 stycznia 2023 roku
IZBA GOSPODARCZO HANDLOWA RYNKU SPOŻYWCZEGO jest dobrowolną organizacją, która zrzesza i reprezentuje ponad 150 podmiotów prowadzących działalność spożywczą w całej Polsce. Firmy należące do Izby to: m.in.:
- producenci drobiu, wołowiny i wieprzowiny,
- producenci mleka i przetworów mlecznych,
- producenci zbóż, owoców i warzyw,
- producenci z innych gałęzi przemysłu spożywczego.
W związku z prowadzeniem projektu pt.: „Spotkania z polską wołowiną”, który promuje polską produkcję mięsa wołowego w wybranych krajach, uprzejmie prosimy o wycenę tłumaczenia 5 opracowań dotyczących rynku wołowiny z j. polskiego na j. angielski według następujących założeń (teksty do tłumaczenia na etapie wyceny nie będą udostępniane):
- pełne tłumaczenie obejmujące rysunki i tekst (forma przekazania opracowań do tłumaczenia w formacie pptx, oczekiwany zwrot tłumaczenia również w formacie pptx)
- dla celów wyceny proszę przyjąć następujące założenia: liczba znaków (ze spacjami) w jednym raporcie wynosi średnio 18 800 znaków, co daje średnio 2 700 wyrazów
- rodzaj opracowania: opracowanie biznesowe dotyczące rynku wołowiny w Polsce i 4 krajach azjatyckich, słownictwo ogólne z elementami ekonomicznymi
- oczekiwany termin realizacji tłumaczenia do 15 marca 2023 do godziny 12:00
Materiały do tłumaczenia zostaną przekazane wyłonionemu wykonawcy. Materiały będą w j. polskim i zawierają treści dotyczące rynku wołowiny w Polsce oraz wybranych krajach azjatyckich.
Termin złożenia oferty: do 16.01.2023 roku na adres biuro@izbaspozywcza.pl lub poprzez osobiste dostarczenie do siedziby Izby.
Przy wyborze oferty będą zastosowane dwa kryteria:
- Doświadczenie – punktowane od 1 do 5 punktów (im większe doświadczenie, tym większa liczba punktów, 5 maksymalna ilość punktów za więcej niż 15 lat doświadczenia)
- Cena – punktowane od 1 do 5 punktów (im niższa cena, tym większa liczba punktów. Liczba przyznanych punktów będzie uzależniona od cen otrzymanych ofert)
Projekt „Spotkania z polską wołowiną” finansowany z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego.
W przypadku pytań prosimy o kontakt: biuro@izbaspozywcza.pl