Menu Zamknij

PROTOKÓŁ Z WYBORU OFERENTA W ZAPYTANIU PN. „Zapytanie w sprawie przygotowania analizy rynków spożywczych: Polska, Zjednoczone Emiraty Arabskie, Tajwan, Korea Południowa, Filipiny”

Warszawa, 17 stycznia 2023 roku

W związku  z tym, że:

Przy wyborze oferty zastosowano dwa kryteria:

    1. Doświadczenie – punktowane od 1 do 5 punktów (im większe doświadczenie, tym większa liczba punktów, 5 maksymalna ilość punktów za więcej niż 15 lat doświadczenia)
    2. Cena – punktowane od 1 do 5 punktów (im niższa cena, tym większa liczba punktów. Liczba przyznanych punktów będzie uzależniona od cen otrzymanych ofert)

Po ocenie ofert przyznano następującą punktację:

    1. MRC Consulting Tomasz Czuba – 5 punkty doświadczenie, 5 punkty cena. Łącznie przyznano 10 punktów. 
    2.  Neuroncc Sp. z o.o. – 5 punkty doświadczenie, 4 punkty cena. Łącznie 9 punktów.

Izba Gospodarczo Handlowa Rynku Spożywczego postanawia przyjąć ofertę MRC Consulting Tomasz Czuba i powierzyć realizację zadania, zgodnie z zapytanie.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *